ReŽle Matches

3 maart 2010

Krijg je teveel of te weinig Matches?

Als je naar jouw Match percentage met een ander lid kijkt, dan kan je zien dat de Match score het resultaat is van een twee-wegs berekening... We besparen jou de details van hoe dit ingenieus algoritme in elkaar steekt - laat ons liever focussen op hoe het kan werken voor jou.

Het voornaamste is dat je ons zoveel mogelijk informatie geeft op de pagina's 'Over Mij' en 'Mijn Ideaal' in je profiel.

De informatie die je geeft en de belangrijkheid die je instelt bij ieder criterium, bepalen in aanzienlijke mate de resultaten. Als jouw ideale Match "een 22 jarige blonde Boogschutter is die in Katmandu woont" en dit alles voor jou een 'absolute vereiste' is, dan is de kans groot dat je met lege handen zal staan. Of omgekeerd, als jouw ideale Match een "man tussen 18 en 100 jaar is, die om het even waar ter wereld woont", dan zal je verdrinken in keuze.

Zoals met alles in het leven, is een goede balans vinden dus essentieel. Stel iets alleen in als een 'absolute vereiste' wanneer dat ook echt zo is. Als je de geur van tabak echt storend vindt, geef dan zonder twijfel aan dat 'niet-roken' een absolute vereiste is voor jou. Maar als haarkleur niet echt van belang is, zorg er dan voor dat je de gewichtigheid van dit criterium naar gelang aanpast.

Pas de instellingen voor jouw Ideale Match aan en bekijk het aantal resultaten dat dit oplevert op de pagina 'Past bij Mij'. Als je teveel profielen voorgesteld krijgt, maak je vereisten dan iets strikter. Heb je er te weinig, stel je vereisten dan iets flexibeler in.